Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: chrobak (neregistrovaný/á)
vložené: 13. 05. 2016 12:48:09

Ak urobim tvaroh a necham ho stat tak po par dnoch splesnie. Chcem sa opytat ako sa da urobit tvaroh ktory casom skysne teda nesplesnie. Takyto tvaroh sa kedysi dal kuppit v obchodoch kym tvaroh nezacali pasterizovat, vakuovo balit atd. Teraz kazdy tvaroh z obchodu namiesto toho aby skysol splesnie.



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz